Karl-Axel Lind avliden

Den 5e september somnade Karl Axel Lind in för gott, han var färdig med jordelivet för denna gång. Nu har han gjort sin sista behandling, dragit upp sin sista fisk, stått med bara fötter på den våta jorden en stjärnklar natt och puffat på sin pipa för sista gången. Det känns som om han njuter av sin frihet från jordelivets vedermödor och en begränsande kropp. För er elementister kan jag bara säga att han befinner sig i element 17, :), alltså frihet!

Kvar finns hans fantastiska livsverk och våra minnen av honom, och jag känner hans själsliga närvaro.
Jag ska göra mitt bästa för att förvalta och förmedla hans kunskaper till alla som söker den.

Lördagkväll den 22 september, för övrigt höstdagjämningen, kl 20.00 kommer vi på olika platser i Norden att sätta oss ner, meditera och tända ett ljus till hans minne.

Den kurs 21-23 september, som planerats som en 25-årsjubileumskurs för Kairon och grundaren Karl Axel Lind, kallad den nordiske reflexologins fader, blir istället en minneshelg för oss som står kvar här och tänker sjutton också, nu packade han och försvann…

*

Begravning sker vid Skogskapellet, Skogskyrkogården i Enskede, Stockholm
Fredagen den 5 oktober kl 11.45.
Klädsel: diskret

För er som önskar närvara för att hedra hans minne OSA så snart som möjligt, senast torsdag den 27 september, anmälan görs via denna länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *