Hälsa är så mycket mera än en osjuk kropp

Jag påbörjade min reflexologutbildning i Finland, där flera av kurskamraterna slutade och utbildningen avbröts pga för få deltagare.
Jag hade redan fattat tycke för behandlingsmetoden och synsättet så jag valde att fortsätta i Göteborg, även om det innebär långa resor.

Jag är sedan tidigare inne i branschen (fotvårdsterapeut) och kunde börja praktisera mina färdigheter helt naturligt i ett tidigt skede. Även om jag nu jobbar med att ge reflexologi så skulle jag säga att största behållningen har jag fått på det personliga planet. Min egen resa genom hela utbildningen har varit enormt utvecklande på många sätt.

Där har också de långa tåg- och båtresorna varit till en fördel för att ta sig tid både att förbereda och att smälta alla intryck.
Det är med stor glädje jag sitter på tåget mot Göteborg och diplomutdelningen idag!

Jag kan varmt rekommendera utbildningen för den som är villig att utforska sig själv och få ett yrke där man kan hjälpa andra att utvecklas och må bättre.

Hälsa är så mycket mera än en osjuk kropp!

-Regina Andersson, Mariehamn, Åland

Reflexologi gav mig styrka

Under min utbildningsperiod på två år, blev jag gravid med mitt andra barn. Något jag efter första barnet upplevt svårigheter med.
Mitt första barn föddes 4 år innan med kejsarsnitt.

Jag fick behandling genom hela min andra graviditet under utbildningen och mådde jättebra av det.
Fick även den fantastiska möjligheten att få Reflexologi före, under och efter förlossningen.
Det gav mig mental styrka, smärtlindring och var en stor bidragande hjälp till en naturlig förlossning!

– Emma Brenner, Sölvesbort

Reflexologin gav mig livsenergin tillbaka

I början av 2000-talet drabbades jag av utmattningssyndrom. Jag fick all den hjälp som man kan förvänta sig av den konventionella vården, men hade ingen livsglädje eller energi kvar. I samband med detta kom jag i kontakt med reflexolog Sonny Svensson i Karlshamn. Efter några behandlingar började energin återkomma. Detta blev startskottet för mitt intresse. Jag började söka kunskap om reflexologi / zonterapi och bestämde mig för att det var reflexologi som jag ville ägna resten av mitt yrkesverksamma liv åt. En ny yrkeskarriär vid 58 år!

Kairons tvååriga utbildning i Göteborg gav mig helt ny kunskap om hur kroppen fungerar, dessutom gav den mig intressant kunskap i näringslära.

Mitt företag AM Reflexologi & Hälsa startade jag i september 2007. Det är fantastiskt att få uppleva hur jag med denna kunskap kan hjälpa människor att förbättra och behålla en god hälsa. Det är en mycket intressant resa att upptäcka vilken självläkningsförmåga vår kropp har om den får rätt förutsättningar och ibland se så snabba förändringar att både jag och kunden blir förundrade.

Jag ser mig idag som en hälsocoach.
– Ann-Marie Morstedt, Växjö

Reflexologin helar!

Jag sökte mig till Kairon Reflexologiskola efter att jag blivit behandlad för låg ämnesomsättning av en Kaironreflexolog i Finland. Det gav goda resultat, jag piggnade och slapp Levaxin tabletter.

Redan efter steg 1 och sen steg 2 fick jag bekräftelse på hur bra reflexologin fungerade även på ryggbesvär. Min man hade lyft fel och fick så ont i ryggen att han knappt kunde röra på sig. Jag ville behandla ryggpunkterna på hans fötter, men han hade knappt känsel i fötterna! Jag blev riktigt rädd och tänkte tillkalla helikopter men kom ihåg att det finns akutpunkter i händerna också. Jag behandlade dem och efter en stund fick han känseln tillbaka i fötterna, så jag fortsatte där. Eftersom min man hade haft diskbråck förut med liknande smärta, märkte jag att smärtan försvann mycket fortare den här gången än det gjort förut. En annan gång fick en av mina söner ett astmaanfall, jag behandlade honom, han slutade pipa och jag slapp åka 20 mil till sjukhuset. För egen del har min elallergi förbättrats avsevärt av elevbehandlingarna vi fått under utbildningens gång.
– Anne Pounu, Karesuando

Jag ångrar det inte en sekund!

Jag ville gå steg 1 till att börja med, men blev nyfiken att lära mig mer. Tack vare de små grupperna så fick vi elever all den hjälp vi behövde, diskussioner och frågor var alltid välkomna. En bidragande faktor till att jag gick hela utbildningen var att jag kände så stort förtroende för vår lärare Marianne Olsson, vi fick så mycket! Från början tyckte jag inte att jag hade råd att gå så många steg, resorna från norr kostade ju mycket men jag ångrar inte en sekund att jag gick hela utbildningen. Jag mår väldigt bra av att vara Kaironreflexolog!
– Päivi Wälitalo, Kiruna

Kaironmetoden är helt otrolig!

Jag tänkte bara gå första steget som komplement till min thaimassageutbildning, men det tog bara en dag innan jag tänkte “wow, jag vill gå alla tio stegen nu!”. Utbildningen var över alla förväntningar — äntligen en lärare som faktiskt förstår hur kroppens system fungerar — och jag blir lika förundrad och förbluffad för varje steg jag går. Kaironmetoden är helt otrolig!
– Momo Dalvald, Göteborg

Utbildningen är extremt givande och personligt utvecklande

Utbildningen är extremt givande och personligt utvecklande, både som person och som terapeut. Jag upptäcker saker hos mig själv och utvecklas i stora språng, och jag tänker mer helhetligt när jag behandlar massageterapeutiskt, och jag får mycket bättre resultat med hjälp av reflexologi.
– Kaiza Eklund, Göteborg

 

Är du utbildad på Kairon eller är under utbildning nu och vill göra din röst hörd? Skicka några rader genom kontaktformuläret så lägger vi upp det här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *