Kairon Reflexologi – Modern djupgående zonterapi

Zonterapi och mycket mer

Kairon reflexologi är en modern utveckling av traditionell zonterapi – med zonterapikartor på hela kroppen! Redan i första delkursen lär vi oss hela den traditionella fotzonterapin, som handlar om utrensning och att behandla fysiska och akuta åkommor. I andra steget börjar vi lära oss behandla djupare psykologiska åkommor. I tredje riktar vi in oss på de själsliga aspekterna och hur vi hjälper klienten att vara mer närvarande här och nu. I de följande sju stegen fördjupar vi oss allt mer i detektivarbetet att finna grundorsaken till ohälsa och att hela. Vi lär oss läsa och behandla hela kroppen utefter reflexzoner. Under utbildningens gång kommer du få uppleva glädjen i att hjälpa andra, och hur mycket du själv växer och utvecklas. När vi växer som människor, växer vi också som terapeuter. På köpet får vi ett kraftfullt verktyg att hjälpa andra på deras livsresa. Kairon reflexologi är modern, levande och djupgående zonterapi.

Kroppen är en fantastisk karta. Finns en obalans eller överbelastning i någon kroppsdel eller organ speglas detta i kroppens reflexzoner. Genom att stimulera dessa zoner med tryck, beröring eller massage aktiverar vi kroppens självläkningssystem. Som reflexologer hjälper vi alltså kroppen att läka sig själv, rensa ut toxiner och släppa taget om gamla mönster vi inte längre behöver. Kaironmetoden är en modern zonterapi som verkar fysiskt, psykologiskt och själsligt, och genom utbildningen kommer du allt klarare se hur dessa aspekter hänger ihop.

 

Utbilda dig till Kaironreflexolog

Utbildningen sker i tio steg under knappt två år och startar höst och vår varje år. Kurserna hålls i Göteborg, dit många elever från hela landet väljer att komma tack vare möjligheten att övernatta. Vår fina kurslokal ligger lantligt med promenadstigar runt knuten. Enkelt att ta sig dit, direktbuss från centralstationen och stor gratis parkering.

Utbildningen är en resa inom reflexologins fantastiska värld. Genom kunskap, förståelse och erfarenhet får du ett effektivt verktyg för att avläsa och hjälpa andra. Du som terapeut kommer att lära dig att läsa av kroppssystem, balansera energier och hjälpa dina klienter att gå ner i varv, hämta kraft och växa. På resans gång kommer du även lära dig en hel del om dig själv, och växa både som människa och som terapeut.

Genom att arbeta med flera kartbilder som ligger ovanpå varandra lär vi oss hur olika delar av oss påverkar varandra, så att vi kan behandla grundorsaken till besvären snarare än symtomen. Det är vad som gör Kairon så unikt, och det som gör Kairon reflexologi till den effektiva behandlingsmetod det är.

Vad stegen innehåller kan du läsa om här.

 

Anmäl dig nu!

Använd formuläret nedan för att anmäla dig till utbildningen. Du är givetvis också välkommen att ställa frågor här, likväl som boka behandling eller beställa zonstavar. Övriga kontaktuppgifter finns på kontaktsidan.

[contact-form] [contact-field label=”Namn” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”E-post” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Telefonnummer” type=”text” /] [contact-field label=”Meddelande / Adress (vid kursanmälan)” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form]

Vidga, Väx, Hela

Kairon handlar om växande. För dig själv och de omkring dig. Du kommer få en djup och klar förståelse av dig själv och andra, och du kommer ha verktyg att hela, läka, och hjälpa. Du går utbildningen för din egen skull, och för alla du håller kär. Du kan alltid hjälpa andra, oavsett var du befinner dig, utan andra verktyg än dina händer.

Vänta inte. Anmäl dig till utbildningen nu. Första steget börjar den 1 oktober. Det kan bli den viktigaste resan i ditt liv. Anmäl dig nu.

 

Hälsning från lärare Marianne Olsson

[quote] Tack vare de små grupperna fick vi elever all den hjälp vi behövde, diskussioner och frågor var alltid välkomna. En bidragande faktor till att jag gick hela utbildningen var att jag kände så stort förtroende för vår lärare, Marianne Olsson.

[/quote]

 

Kairon Blogg

 

Kroppsterapeuternas yrkesförbund SFKM