2 Måndagsutvecklingar! 20 och 21 maj -24. Hormonella obalanser och Sköldkörteln

2,800.00 kr

Måndagsutveckling! Måndag den 20 maj Hormonella besvär och infertilitet och
Tisdag den 21 maj- Sköldkörteln. Göteborg

20 maj: Viktig, välbehövlig kunskap för dina klienter, dig själv och alla kvinnor.

Välkommen till vår endagskurs för alla våra färdiga reflexologer. Vi startar dagen med föreläsning om hur våra hormoner hänger ihop, djupdyker fertilitetsbehandling och andra hormonella obalanser hos kvinnor.
Hur kan du förfina dina behandlingar? Vad är bra att tänka på utöver de behandlingar du redan gör? Få ny input, träffa dina kollegor, och sist men inte minst få behandling.

21 maj: Över en halv miljon svenskar har störningar i sköldkörteln, det påverkar kroppens alla celler. De flesta har en hypotyreos, evetuellt med Hashimotos sjukdom, en autoimmun sjukdom därtill.

Vi startar dagen med en fördjupad föreläsning om varför sköldkörtelproblem uppstår. Vi går igenom alla zoner, alla op. Hur vi börjar och slutar en behandling beroende på hypo- eller hypertyreos. Vilka tillskott kan vi rekommendera klienterna förutom reflexologi?

9-17.30 i Partille, Göteborg. Eller delta via länk, Zoom hemifrån!
Kursmaterial och fika ingår.
Ni kan komma kvällen innan och sova över på vår kursgård i Partille, 100:-/natten.

I kursavgiften ingår anmälningsavgift på 800:-, anmälan är bindande. Vid avbokning pga sjukdom betalas kursavgiften tillbaka vid uppvisande av läkarintyg, dock inte anmälningsavgiften.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”2 Måndagsutvecklingar! 20 och 21 maj -24. Hormonella obalanser och Sköldkörteln”