Fler röster om utbildningen

Att utbilda sig till kaironreflexolog / -zonterapeut har varit ett stort steg i mångas liv. Många vittnar om att växa som människor, med mer självförtroende, större självkänsla och kärlek till sig själva — utöver att de blir jätteduktiga terapeuter med väldigt djupgående kunskaper i reflexologi / zonterapi. Vi har börjat samla ihop vittnesmål från gamla elever, så de får göra sina röster hörda och dela med sig av sina erfarenheter. Fler referenser kan du läsa under rubriken Röster om utbildningen.

Ett stort tack till alla som delat med sig. Har du utbildat dig i Kairon och vill berätta hur det var? Hör av dig till Marianne och berätta!

Reflexologin gav mig livsenergin tillbaka

I början av 2000-talet drabbades jag av utmattningssyndrom. Jag fick all den hjälp som man kan förvänta sig av den konventionella vården, men hade ingen livsglädje eller energi kvar. I samband med detta kom jag i kontakt med reflexolog Sonny Svensson i Karlshamn. Efter några behandlingar började energin återkomma. Detta blev startskottet för mitt intresse. Jag började söka kunskap om reflexologi / zonterapi och bestämde mig för att det var reflexologi som jag ville ägna resten av mitt yrkesverksamma liv åt. En ny yrkeskarriär vid 58 år!

Kairons tvååriga utbildning i Göteborg gav mig helt ny kunskap om hur kroppen fungerar, dessutom gav den mig intressant kunskap i näringslära.

Mitt företag AM Reflexologi & Hälsa startade jag i september 2007. Det är fantastiskt att få uppleva hur jag med denna kunskap kan hjälpa människor att förbättra och behålla en god hälsa. Det är en mycket intressant resa att upptäcka vilken självläkningsförmåga vår kropp har om den får rätt förutsättningar och ibland se så snabba förändringar att både jag och kunden blir förundrade.

Jag ser mig idag som en hälsocoach.

Växjö
Under min utbildningsperiod på två år, blev jag gravid med mitt andra barn. Något jag efter första barnet upplevt svårigheter med.
Mitt första barn föddes 4 år innan med kejsarsnitt.
Jag fick behandling genom hela min andra graviditet under utbildningen och mådde jättebra av det.
Fick även den fantastiska möjligheten att få Reflexologi före, under och efter förlossningen.
Det gav mig mental styrka, smärtlindring och var en stor bidragande hjälp till en naturlig förlossning!
Sölvesborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *