Kairon fyller 25 år!

Denna skola vore intet utan Er kära elever. Därför vill vi passa på under detta jubileumsår att ge var och en av er som gått ett eller flera steg i utbildningen en kurs med 25% rabatt.

För 25 år sedan tog Karl Axel Lind steget och startade Kairon Reflexologiskola i Stockholm (en av hans tidiga elever var faktiskt min mamma :), så i min ungdom fick jag mina första reflexologiska behandlingar mot allehanda krämpor). Då Karl Axel efter många år idoget undervisande drog sig tillbaka i början av 2000 talet tog Ellen Engvall över undervisningen och det var Ellen som drev skolan då jag åkte upp till Stockholm som elev. När jag var färdigutbildad assisterade jag Ellen i undervisningen och tog sedan över skolan och flyttade ner den till Göteborg år 2005. Idag finns Karl Axel Linds skolor förutom i Sverige, i både Norge och Finland. Till oss hittar elever från hela Sverige, med de mest fantastiska historier om hur de hittat till oss — många har gått hos en Kaironreflexolog och fått hälsan tillbaka och själva blivit nyfikna på utbildningen, vissa kommer från sjukvården, en del från komplementärmedicinskt håll och andra kommer med en stor portion nyfikenhet och entusiasm!

För att anmäla sig till en kurs och få 25% rabatt:

Sätt in anmälningsavgiften 1.000:- på bg 5462-6734, när den är betald har du din plats.
Därefter betalas slutsumman in 3.275:- in senast en månad före kursstart. Om kursen går av stapeln inom en månad betalas hela avgiften in på en gång; 4.275:-
Man kan alltså inte delbetala kursen och få rabatt. Då gäller ordinarie pris.

Varmt välkomna till våra fina lokaler med övernattningsmöjligheter i Partille!

*

Är du färdigutbildad reflexolog och vill repetera en kurs får du 25% rabatt på repetitionspriset, du betalar 1.875:-.
Och du som är utexaminerad, håll utkik på hemsidan, vi planerar som bäst en 3-dagars återträff till hösten här i Göteborg.

Erbjudandet gäller from nu tom 1 januari 2013, samt steg 8, 9 och 10 som går av stapeln fram till augusti 2013.